# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Keturah

Lisa T. Bergren

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 7 april 2021
Jaar: 2021
Uitgever: Het Zoeklicht

Beschrijving

Engeland 1772 – Lady Keturah Banning Tomlinson en haar zussen zijn de erfgenamen van de landgoederen van hun vader. Zij weten ook dat ze maar één optie hebben: naar West-Indië gaan om te redden wat er over is van hun erfgoed.

Hoewel het in strijd is met alle gewoontes, zijn ze vastbesloten om hun eigen weg in de wereld te vinden. Maar als ze eenmaal in het Caribisch gebied zijn aangekomen, zijn die gewoontes wel de minste van hun zorgen. Op het beruchte eiland Nevis ontdekken de zussen dat de opbrengsten van de landgoederen van de legendarische suikerbaronnen enorm zijn afgenomen – en dat is lang niet alles waar hun ogen voor geopend worden in deze harde en onbekende wereld.

Keturah is, nadat haar echtgenoot is overleden, niet van plan ooit nog in het huwelijk te treden, maar elke man op het eiland probeert naar haar hand te dingen en daarmee ook naar het eigendom van haar plantage. Ze zou wanhopig graag een bondgenoot willen hebben, maar zelfs een onverwachte hereniging met een jeugdvriend doet haar twijfelen aan zijn motieven.

Kan de koppige Keturah haar familie bij elkaar houden en de plantage redden? Kan ze haar hart aan God overgeven en genezing en liefde vinden?

Lisa T. Bergren heeft meer dan vijftig boeken gepubliceerd, waarvan meer dan drie miljoen exemplaren zijn verkocht. Ze is winnaar van de Christy Award en finaliste van de RITA Award.

1 recensie/beoordeling van Keturah

  1. M.2024

    Myrthe023

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.091 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.