# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(5 recensies)

Kijk omhoog

Courtney Walsh

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 15 september 2020
Jaar: 2020
Uitgever: KokBoekencentrum
Categorie:

Beschrijving

‘Kijk omhoog’ van Courtney Walsh begint met een telefoontje. Juist als interieurdesigner en workaholic Lane Kelley op het punt staat de promotie van haar dromen binnen te slepen, moet ze halsoverkop terug naar haar geboorteplaats. Haar broer heeft een ongeluk gehad en ligt in coma. Met haar telefoon en laptop binnen handbereik probeert Lane haar aandacht bij haar broer én haar werk te houden. Lanes familie kan dit niet begrijpen en confronteert haar met pijnlijke jeugdherinneringen. En dan is er ook nog haar jeugdvriend Ryan… Als hij de muur die Lane heeft opgetrokken probeert te doorbreken, stuit hij op een afschuwelijk geheim uit het verleden.

Lane en Ryan moeten de confrontatie aangaan met elkaar én met zichzelf. Maar misschien hebben ze alles al… en hoeven ze alleen nog maar omhoog te kijken.

“Auteur Courtney Walsh heeft een vlotte pen, waardoor het bepaald niet simpele maar wel toegankelijke verhaal leest als een trein.’ – Nederlands Dagblad over “Als je me nu zou zien’

5 recensies/beoordelingen van Kijk omhoog

 1. M.2024

  Myrthe023

 2. Ineke Verbakel

  Ineke Verbakel

 3. Jeanette

 4. Hadassa

  Hadassa

  Dit boek is echt prachtig! Ik ging er helemaal in op, ga zeker meer lezen van Courtney Walsh.

 5. henrike2001

  henrike2001

  Het boek ‘Kijk omhoog’ van Courtney Walsh begint al interessant en dat blijft het door het hele boek. Steeds worden er nieuwe dingen toegevoegd die relevant zijn bij het verhaal. Je krijgt de gevoelens en gedachten goed mee die de hoofdpersoon voelt en je ervaart daarmee wat de gevolgen zijn van dingen die in haar verleden gebeurd zijn. Het is een zeer realistisch boek, een verhaal wat ook in jouw leven kan voorkomen.
  Je kan met dit boek even ontspannen en daarnaast ook dingen leren, een fijn boek om te lezen!

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.092 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.