# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Kind uit Nergensland

Floor Koomen

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2018
Uitgever: De Barbaar
Categorie:

Beschrijving

Als Rolf van den Brandt van de toneelschool wordt gestuurd vanwege iets te enthousiast drugsgebruik, belandt hij – onbedoeld – in Israël/Palestina. Eenmaal daar besluit hij een woestijnwandeling te gaan maken. Het wordt een soort onbeholpen pelgrimage en hij verdwaalt. Terwijl de wanhoop langzaam bezit neemt van zijn gedachten, vindt hij in een verlaten bedoeïenenkamp een stervende baby. Wat nu?

Ruim dertig jaar na zijn avontuur in de woestijn krijgt dezelfde Rolf van zijn uitgever het verzoek een ‘klassiek’ kerstverhaal te schrijven. Rolf haat het mierzoete kerstsentiment en besluit wraak te nemen. Wraak op Kerst en op iedereen die eraan mee wil doen. De stervende baby wordt zijn hoofdpersoon. Het verhaal wordt een kerstverhaal. Maar dan anders…

Floor Koomen (Amsterdam, 1963) is documentairemaker, formatontwikkelaar, docent media, en adviseur Afrika bij diverse media en goede doelen. Hij debuteerde als schrijver met het boeiende Soms in Afrika. Later schreef hij ook mee aan de verhalenbundel In naam van de Roos.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Kind uit Nergensland”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.