# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(2 recensies)

Kostbare genade

Tracie Peterson

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Midden in het woeste verlaten land van Oregon Country spant een jonge vrouw zich tot het uiterste in om haar familie te redden.

Grace Martindale heeft in haar leven meer dan gemiddeld te maken gehad met onheil en tegenslag, en nu haar ouders zijn gestorven, is Grace verantwoordelijk voor haar twee jongere zussen, Hope en Mercy. Haar beslissing om naar het westen te trekken, lijkt een mooie kans om opnieuw te beginnen, maar in plaats daarvan brengt dit besluit Grace in een moeilijke positie.

Grace en haar zussen krijgen van zendeling dr. Marcus Whitman en zijn vrouw toestemming om de winter door te brengen op hun zendingspost. Kort na hun aankomst daar komt Grace pelsjager Alex Armistead tegen. Regelmatig ergert ze zich aan hem, maar ze kan niet ontkennen dat hij haar ook fascineert. Wanneer de mazelen uitbreken en het leven van de mensen op de zendingspost en de Cayuse-indianen in de omgeving wordt bedreigd, is het Alex die Grace helpt bij haar werk als geneeskundige.

Als de dood levens begint te eisen, lopen de spanningen tussen de pioniers en inheemse bevolking op en binnen korte tijd bevinden Grace en iedereen die haar lief is, zich in een groter gevaar dan ze zich ooit had kunnen voorstellen.

2 recensies/beoordelingen van Kostbare genade

  1. M.2024

    Myrthe023

  2. mariannedepanne

    mariannedepanne

    Op het begin veel verschillende namen waardoor ik het lastig vond om de draad niet kwijt te raken. Verder vond ik het met regelmaat ‘geforceerd’ christelijk overkomen. Het is wel een boeiend verhaal, al had ik moeite om me in te leven.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.092 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.