# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Kring van spionnen

Roseanna M. White

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

1865 – Mariëtta Hughes had nooit een spion willen zijn, maar tegen het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog raakt ze betrokken bij het spionagewerk dat haar familie al enkele generaties doet. Zonder dat ze het zelf weet, komen de ‘Knights of the Golden Circle’ samen in een verborgen ruimte onder haar huis. De KGC is een geheim zuidelijk genootschap dat de noordelijke Unie, waarvoor haar broer zijn leven gaf, wil vernietigen. Mariëtta vertrouwde haar overleden man en zijn broer volledig, maar wanneer ze geconfronteerd wordt met hun geheimen, staat haar wereld op zijn kop. Kan ze dat rechtzetten door iemand die voor de Unie de KGC infiltreert, in bescherming te nemen?

Slade Osborne, geheim agent voor Pinkerton, is vastbesloten al het mogelijke in het werk te stellen om de strijd tussen Noord en Zuid te beëindigen. Wanneer hij doordringt tot dit geheime genootschap, is hij niet alleen geïntrigeerd door hun werkwijze, maar vooral door die mooie vrouw die hulpje lijkt te zijn van hun nieuwe leider, maar die toch ook zo veel meer is…

Durven ze elkaar in al deze verwikkelingen te vertrouwen? Zal hun gemeenschappelijke geloof hen dragen? En kunnen Mari en Slade de vijand lang genoeg tegenwerken tot hun geliefde land weer herenigd wordt?

1 recensie/beoordeling van Kring van spionnen

  1. Laura

    Ohw wat vind ik het vreselijk dat dit de laatste is. Ik heb hem verslonden! Dit laatste deel van de serie begint met de weergave van de stamboom van de Culpers. Daaruit blijkt dat er ook twee, gratis te downloaden, boekjes zijn met het verhaal van twee andere Culpers. Dan dit verhaal. Heerlijk! Dit is gesitueerd rond de apartheid. Het verhaal gaat over Mariëtte die in een penibele situatie terecht komt wanneer de man met wie ze zou trouwen, helemaal niet zo’n lieverdje blijkt! Hoe lekker en verhaal te lezen over een “dame in nood” tegen een serieuze setting van de apartheid. Ik heb het boek in één ruk uitgelezen. Heerlijk vermakelijk met een mooie inleg van vergeving.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.