# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(2 recensies)

Land van belofte

Lynn Austin

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Thema: Reizen
Jaar: 2017
Uitgever: Voorhoeve

Beschrijving

In ‘Land van belofte’ van bestsellerauteur Lynn Austin voelen de zussen Rebecca en Flora Hawes zich bekneld in het Victoriaanse Chicago van 1892. Ze verlangen naar avontuur en verruilen hun vertrouwde thuis voor de Sinaï-woestijn, waar ze op zoek gaan naar een belangrijk bijbels manuscript.

Vergezeld door hun ietwat sombere butler Soren Petersen en Kate Rafferty, een straatmeisje dat dienst doet als kamenierster, gaan de twee vrouwen op zoek naar een belangrijk Bijbelmanuscript. Als hun reis gevaarlijk en onzekerder wordt, halen de vier reizigers herinneringen op aan de gebeurtenissen die hen hebben gemaakt tot wie ze zijn, en de omstandigheden die hen naar deze plaats hebben geleid.

Lynn Austin is een populaire auteur van voornamelijk historische romans. In Nederland zijn al meer dan 400.000 exemplaren van haar boeken verkocht. Eerder schreef ze onder andere ‘Eva’s dochters’, ‘De boomgaard’ en ‘Dochters van de kust’.

close

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met boekentips.

2 recensies/beoordelingen van Land van belofte

 1. Janneke Hartmann-van der Hoeven

  Janneke Hartmann-van der Hoeven

 2. TillyLeest

  TillyLeest

  Twee zussen die het leven proberen te leven zoals God het bedoeld. En dat is geen doorsnee leven. De zussen zijn avontuurlijk ingesteld en reizen de hele wereld over in een tijd dat dit heel ongewoon is.
  Hun geloof en vertrouwen in God groeit met het reizen mee. Belangrijke beslissingen komen tijdens een reis tot uiting.

  De schrijfster neemt de lezer mee naar een tijd waar armoede en rijkdom enorm verschillen. Ook de positie van mannen en vrouwen zijn geheel anders dan wij nu kennen.

  Diep uitgewerkte karakters van zowel hoofdpersonen als bijpersonen geven deze roman een realistische weergave en grote herkenbaarheid in diverse thema’s van het leven. Zoals trouwen, kinderloosheid en gebruiken van de talenten die elk van ons krijgt.

  Een verhaal over hoop, liefde en avontuur.

Voeg een recensie of beoordeling toe