# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(2 recensies)

Lichtboei

Irene Hannon

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 8 december 2020
Jaar: 2020
Uitgever: KokBoekencentrum

Beschrijving

Het vierde deel in de Hope Harbor-serie, “Lichtboei’ van Irene Hannon, sleept je weer mee in de drama en romantiek van de levens van de inwoners van dit idyllische dorpje.

Onverwacht erft ex-legerarts Ben Garrison een oude, afbrokkelende vuurtoren. Het liefst maakt hij het ding met de grond gelijk, maar de toren is een belangrijk monument voor de gemeenschap en redacteur Marci Weber is vastbesloten om te vechten voor het behoud ervan. Tijdens de strijd om de toren vliegen de vonken over en weer, maar als het duo samen gaat werken ontvlamt er een ander soort vuur…

Met een plattegrond van Hope Harbor!

“Hannon heeft een heerlijk romantisch verhaal geschreven dat niet aan de oppervlakte blijft.

– Nederlands Dagblad over “Zeerozen’

2 recensies/beoordelingen van Lichtboei

  1. Yvonne8

    Yvonne8

    Deel IV in de serie Hope Harbor. Vlotlezend. Ex-legerarts Ben Garrison komt naar Hope Harbor om de erfenis van zijn grootvader af te handelen en valt voor de charmes van Marci Weber. Liever niet … want net als in de andere boeken in deze serie van Irene Hannon dragen zowel Ben als Marci een verleden met zich mee waardoor ze liever geen nieuwe liefde toelaten. Inmiddels te voorspelbaar bij de Hope Harbor boeken. Hetgeen dit verhaal iets extra’s geeft is het verleden van Ben, nl. Nicole die als een psychopaat Ben is gevolgd naar Hope Harbor. Geeft het verhaal deze keer een tikkeltje spanning ‘Wat gaat dat mens uitspoken…?’ Parallel aan het verhaal van Ben en Marci loopt het verhaal van Rachel en Greg, die te maken hebben met huwelijksproblemen vanwege de verwonding die Greg in het leger heeft opgelopen. Dit geeft het vierde deel van Hope Harbor ook net weer een beetje meer sjeu.

  2. Ineke Verbakel

    Ineke Verbakel

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.107 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.