# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Liefde & Angst

een christelijke kijk op God en ons ego

Arie-Jan Mulder

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 11 december 2019
Jaar: 2019

Beschrijving

Zelden las ik een boek dat zo helder geschreven is als dit: geen dogma’s of hoogdravende woorden, maar een bijzonder begrijpelijk verhaal met veel inhoud.
Arie-Jan Mulder geeft blijk van een diep inzicht in de menselijke psyche: hoe wij, kwetsbaren, trachten te overleven in een breekbare wereld. Waarom we gevangen zijn in zelfbescherming en waardoor we vrij kunnen zijn om lief te hebben.
Van harte aanbevolen!
Rikkert Zuiderveld, dichter-zanger

In deze studie analyseert Arie-Jan Mulder onze neiging tot eigenliefde maar ook Gods verlangen om ons in de ruimte te plaatsen. Zo worden wij uitgenodigd de Heer en elkaar van harte lief te hebben.
Een heldere studie, geschikt voor een breed publiek. Ik hoop dat ook rooms-katholieken door het lezen van dit boek hun leven laten bepalen door de liefde van God in Christus.
Mgr. Dr. Gerard De Korte, Bisschop van ’s-Hertogenbosch

Arie-Jan Mulder beschrijft in heldere taal hoe de God van liefde zorgvuldig en voorzichtig omgaat met mensen die als gevolg van de komst van het kwaad in de wereld verworden zijn tot angstige, egocentrische wezens die hard werken aan zelfbehoud en daardoor zichzelf en anderen beschadigen.
Een heerlijk boek om te lezen!
Jan Wolsheimer, CAMA predikant en directeur MissieNederland

Arie-Jan Mulder heeft een bijzonder boek geschreven over liefde en angst en hoe die werken in een mensenleven, ook bij christenen. Dit boek betrekt de lezer op een inspirerende en concrete manier bij de persoonlijke strijd die iedere gelovige te voeren heeft tussen liefde en eigenliefde.
Ik beveel dit boek van harte aan voor iedereen die bemoedigd wil worden in haar of zijn geloofsreis.
Samuel Lee, pinkstervoorganger en Theoloog des Vaderlands

1 recensie/beoordeling van Liefde & Angst

  1. Martin

    Martin

    Ik heb het boek nog (steeds) niet uit, echter de eerste hoofdstukken zijn al een boek op zich. Zoveel waarde en inzichten in je eigen handelen en dat van de gemeenteleiders. Zeer de moeite waard.
    ps geen vijf sterren, want dat is nog te vroeg 😉

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.091 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.