# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(2 recensies)

Liefde komt uit de hemel

Susan Meissner

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2018
Uitgever: Kok
Categorie:

Beschrijving

In ‘Liefde komt uit de hemel’ vertelt Susan Meissner het verhaal van twee vrouwen in New York, met elkaar verbonden door de vondst van een prachtige sjaal. De een leeft in 1911 en rouwt om haar geliefde die om het leven kwam bij de brand in de Triangle Shirtwaist fabriek. De ander verloor haar man tijdens de ramp op 9/11. Allebei moeten ze leren omgaan met hun verdriet en proberen open te staan voor een nieuwe toekomst. Kan een sjaal hen daarbij helpen?

Susan Meissner schrijft meeslepende, emotionele romans. Eerder verscheen van haar onder andere ‘Het geheim van geluk’. In haar boeken verweeft zij graag het verleden en het heden met elkaar.

2 recensies/beoordelingen van Liefde komt uit de hemel

  1. Yvonne8

    Yvonne8

    Toppertje! Het verhaal van Clara Wood, verpleegster op Ellis Island tijdens de immigratieprieode (1911) is verweven met het verhaal van Taryn Michaels die haar man verloor bij de aanslag op de Twin Towers (2001). Een oude, opvallende sjaal is de verbinding. Het leven van Clara tekent zich door schuldgevoel, verdriet en het willen vasthouden (verliefd zijn op) iets wat had kunnen zijn. Ze heeft zichzelf hiervan gevangene gemaakt. Ook het leven van Taryn wordt getekend door schuld en verdriet en daarom durft ze niet verder te leven, ze leeft met vertwijfeling of dat wat in het leven gebeurt gewoon toeval is of dat God daar een rol in speelt. Prachtige gedachten weet schrijfster S.M. te verwerken in het boek; gedachten als ‘achter alles wat mooi is schuilt een verhaal’ en ‘er zijn keuzes die zijn ingegeven door liefde maar ook keuzes die zijn ingegeven door haat, de effecten van die keuzes raken elkaar (botsen)’.

  2. SarahG

    SarahG

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.