# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(2 recensies)

Liefde onder de hamer

Regina Jennings

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Zij verkoopt antiek van onschatbare waarde. Hij verkoopt levende have per pond. Is dit de man die een bod doet op haar hart?

Miranda Wimplegate werkt mee in het veilinghuis van haar familie in Boston. Op een dag ontdekt ze dat ze per ongeluk een kostbaar portret van een invloedrijke familie verkocht heeft, en ook nog eens aan een anonieme bieder. In een wanhopige poging om de familie, die hen voorgoed zou kunnen ruïneren, gunstig te stemmen probeert ze samen met haar grootvader het schilderij te traceren. Hun zoektocht leidt naar het Ozarkgebergte in Missouri. Om te voorkomen dat het schilderij al verkocht wordt voordat ze daar arriveren, nemen ze het absurde besluit het plaatselijke veilinghuis met de volledige inventaris op te kopen.

Nadat Miranda en haar grootvader naar het afgelegen gebied zijn afgereisd, komen ze tot de ontdekking dat hun nieuwe veilinghuis niet in antiek handelt, maar in vee. En de ergerlijk aantrekkelijke beheerder, Wyatt Ballentine, ontdekt tot zijn frustratie dat zijn bemoeizieke nieuwe bazen geen greintje verstand hebben van het bedrijf dat hij in zijn eentje tot een succes gemaakt heeft. Geconfronteerd met opgestapeld vee – en een geheimzinnig schilderij dat nergens te bekennen lijkt – beginnen Wyatt en Miranda aan een onwaarschijnlijke en zeer beladen samenwerking. Kunnen ze voorkomen dat de situatie nog verder uit de hand loopt?

2 recensies/beoordelingen van Liefde onder de hamer

 1. Wonder van woorden

  Wonder van woorden

  Twee mensen uit verschillende leefwerelden, een stadse vrouw uit Boston en een ruige man uit het Ozark-gebergte, komen in deze roman samen. Het reilen en zeilen binnen de beide veilinghuizen – dat een interessant inkijkje biedt in de manier hoe dit er in de 19e eeuw aan toe ging – loopt zeer uiteen en dat zorgt samen met het verschil in leefwijze voor onbegrepen en tegelijk amusante momenten.

  Het boek bevat aangename personages en daarnaast verrassende wendingen die je aandacht vast weten te houden. Mocht je het eerste deel van deze serie gelezen hebben, dan zul je een aantal bekende figuren uit ‘Opgezadeld met elkaar’ herkennen. Dit vervolg is echter ook prima zelfstandig te lezen.

  ‘Liefde onder de hamer’ bevat een mooie (gelovige) boodschap met onderwerpen als vooroordelen, dapperheid, (zelf)acceptatie, miskenning en omzien naar anderen. Een afwisselend, romantisch verhaal waar je je heerlijk wat uurtjes mee zult vermaken!

 2. Johanneke Visser

  Johanneke Visser

  Erg mooi boek. Leest lekker weg.
  Ook al heb je vanaf het begin al wel een verwachting hoe het af zal lopen, toch heb je geen idee hoe dat zal gaan gebeuren..
  Erg mooie wending in het verhaal die je niet verwacht.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.092 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.