# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Liefde voor het land

Bonnie Leon

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Ik heb een zoon. Daniel rende uitgelaten door de gan. ‘Hoe zullen we hem noemen?’ vroeg hij aan Rebecca. ‘Ik vind Jozeph een mooie naam. Jozeph uit de Bijbel was een man met een groot geloof. Ik zou graag willen dat onze zoon ook zo wordt.’ Daniel glimlachte, ‘Goed dan, het wordt Jozeph’.
Rebecca Thornton groeide op in de bruisende stad Boston. Het leven op een afgelegen ranch in Australie is dan ook niet makkelijk voor haar. Toch heeft ze besloten om daar te blijven en haar man Daniel te steunen en lief te hebben zoals ze eens beloofd heeft.

Daniel is blij met deze keus, ook omdat Rebecca in verwachting is van hun eerste kind. Een paar maanden later is hij de trotse vader van een zoon. Toch hangt er een donkere schaduw over het hervonden geluk van het gezin Thornton: de aanhoudende droogte die het land teistert.

De droogte wordt zo erg dat Rebecca en Daniel het ergste vrezen voor hun ranch. En niet alleen hun ranch is in gevaar. De droogte is ook een aanslag op hun relatie en hun geloof in God. Maar juist als alles verloren lijkt, gloort er licht aan de horizon.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Liefde voor het land”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.