# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Maak mij sterk

Eline Lindeboom

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 18 maart 2022
Jaar: 2022
Categoriën:

Beschrijving

Een krachtige boom straalt rust, vrede en stabiliteit uit. Ze kent haar plek. Ook wij mogen dat in ons leven met God ontdekken.’ – Eline Lindeboom

In deze verfrissende serie boeken nodigt Eline Lindeboom je uit om te gaan wandelen, in je eigen omgeving én met God. ‘Als we met God leven, dan hoeven we niet te zijn als een blad dat maar meegenomen wordt door de wind, maar dan zal Gods Geest ons leiden, bewegen en verfrissen’, vertelt ze in dit vierde deel van haar wandelserie. Onderweg in je eigen omgeving ga je aan de hand van vragen en opdrachten aan de slag met een bepaald thema. In Maak mij sterk ontdek je hoe je kracht en rust kunt vinden in je dagelijks leven vanuit je relatie met God en om sterk te zijn in Zijn kracht.

Eline: ‘Dat God sterk is, blijkt ook uit de beloftes die Hij doet in Zijn Woord. Beloftes die Hij stuk voor stuk na zal komen.’ De vragen en opdrachten zijn praktisch, creatief, Bijbels en toepasbaar in je dagelijks leven. Als aanvulling bij deze wandelserie ontwikkelde Eline Lindeboom een schrijf- en schetsboek waarin je met woord en beeld je persoonlijke reis kunt verwerken en vastleggen. Door in rust met God te wandelen en steeds een stukje met Hem te doordenken en ervaren, kan God in al jouw kleine stapjes en stukjes een groot werk doen.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Maak mij sterk”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.058 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.