# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Magdalena

Angela Hunt

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2006
Categorie:

Beschrijving

Magdalena vertelt het verhaal van een vrijgevochten vrouw met een verleden waarvoor slechts bij die Ene vergeving te vinden was. Het is het verhaal van een liefde die de wereld veranderde.
‘Ik was Miryam van Magdala, verkoopster van kwaliteitsstoffen en de vrouw van Yaakov de visser. Mijn man, mijn zoon en ik stonden in hoog aanzien bij onze stadsgenoten, totdat een compagnie ruwe soldaten mij alles afnam wat ik had. Ik ben dan wel geen Romeinse, maar wat onrecht is weet ik heus wel. En wat mij was aangedaan, was het grofste onrecht dat er bestaat.’
Het woelige leven van Miryam van Magdala speelt zich af in een tijd waarin vrouwen in afzondering worden gehouden en geen recht van spreken hebben. Een impulsieve daad van haar zoon leidt tot een wraakactie van de Romeinen en Miryams wereld stort in. Wanneer ze ontdekt dat ze niet op gerechtigheid hoeft te rekenen, doet ze iets verschrikkelijks, waarna ze steeds verder wegzinkt in een duisternis die haar naar lichaam en geest te gronde richt.
Ook nadat haar leven drastisch is veranderd door de ontmoeting met Yeshua de Messias, kan Miryam het haar aangedane onrecht niet vergeten. Nog steeds wordt ze verteerd door wraakzucht en ze waagt haar leven en haar hart door het recht in eigen hand te nemen.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Magdalena”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.