# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Markus

Willem de Vink

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 13 februari 2020
Jaar: 2020
Uitgever: Het Zoeklicht
Leeftijd: 12 - 17 jaar

Beschrijving

Na een spannende reis door Israël met grote uitdagingen en een onmogelijke liefde keert Yoan terug naar Jeruzalem. Hij moet ontdekken hoe hij kan veranderen in de jongen die hij echt is, in Markus.

Yoan, een jongen van vijftien, is gewend om zijn eigen zin te doen. Het liefst haalt hij halsbrekende toeren uit op de daken van Jeruzalem. Maar zijn vader sleept hem mee in het verzet tegen de Romeinen. Hij reist heel Israël door en komt voor steeds grotere uitdagingen te staan. In een wereld van discriminatie, radicalisering en geweld moet hij leren de juiste keuzes te maken. Na een spannende reis en een onmogelijke liefde keert hij terug naar Jeruzalem.Hij belandt in een heftige crisis als hij ooggetuige wordt van de arrestatie van Jezus en naakt wegvlucht. Niemand kan hem helpen. Hij zal zelf moeten ontdekken hoe hij kan veranderen in de jongen die hij echt is, in Markus.
De auteur heeft een spannend en bijzonder boek geschreven, voor jongeren en volwassenen tegelijk. Een verhaal over boosheid overwinnen, volwassen worden en ontdekken wat liefde is.

close

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met boekentips.

1 recensie/beoordeling van Markus

  1. Janneke Hartmann-van der Hoeven

    Janneke Hartmann-van der Hoeven

Voeg een recensie of beoordeling toe