# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Maskerade

Roseanna M. White

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

1814 – Engeland en Amerika zijn weer in oorlog. Plotseling stort het wereldje van Gwyneth Fairchild door kil verraad ineen. Ze is de dochter van een Britse generaal, maar kan maar net haar leven redden door uit Londen weg te vluchten en aan boord te gaan van een schip dat naar Amerika vertrekt. Daar wil ze bescherming zoeken bij de familie Lane in Maryland. Wanneer ze de zoon van de Lanes, Thaddeus, ontmoet, vraagt Gwyn zich af hoe veilig ze is. Ze komt er namelijk achter dat de familie betrokken is bij gevaarlijke zaken: spionage.

Thad Lane is een vooraanstaand inwoner van de stad Baltimore. Iedereen respecteert hem, en hij bevindt zich in een unieke positie waardoor hij aan de regeringsleiders kan doorgeven wat hij te weten komt. Kort nadat de knappe, Britse Gwyneth Fairchild een toevluchtsoord vindt in zijn gemeenschap, wordt hij aangetrokken door de liefde, hoewel hij bang is dat zijn trouw aan het vaderland daarbij in de knel komt. Wanneer familieleden vijanden worden en vijanden familie blijken te zijn, dan zou een toekomst met Gwyn niet alleen onzeker, maar zelfs levensgevaarlijk kunnen zijn.

Wanneer de Britten genadeloos oprukken naar Baltimore, moeten Thad en Gwyn er op vertrouwen dat hun gezamenlijke geloof in God hen tot een schild zal zijn. Dat ze toekomst en hoop zullen ontvangen.

1 recensie/beoordeling van Maskerade

  1. Laura

    Wat een tof boek weer! Je wordt als lezer meteen meegezogen in het leven van Gwyneth Fairchild. Het plot is leuk. De geestelijke toestand van de hoofdrolspeelster vind ik in het begin iets overtrokken. Het wantrouwen van de held Thad net wat te snel losgelaten. Maar dit zijn echt kleinigheidjes. Het verhaal ontwikkelt snel en heeft een aantal keer een hele verrassende wending. Het epiloog is dan ook een onwijze teaser voor het laatste boek die ik gelukkig al heb liggen!

    Wist je trouwens dat er twee gratis short stories zijn binnen de Culper ring serie? “Fairchilds lady” en “a hero’s promise.”

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.