# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(4 recensies)

Meer dan woorden

Karen Witemeyer

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 4 februari 2020
Jaar: 2020
Categorie:

Beschrijving

Nadat hij zijn belofte aan een stervende vriend heeft ingelost, is Zacharias Hamilton eindelijk vrij om zijn leven naar eigen inzicht in te richten – een rustig vrijgezellenbestaan waar hij altijd al naar gehunkerd heeft. Totdat omstandigheden hem opnieuw van zijn vrijheid beroven, en de maakster van zijn favoriete ontbijt door het stadsbestuur uit haar bakkerij gezet wordt. Hoe hard hij ook zijn best doet om niet betrokken te raken, hij kan onmogelijk zijn ogen sluiten voor haar benarde situatie … of de schattige kuiltjes in haar wangen.

Abigail Kemp heeft de naam van een man nodig op het eigendomsbewijs van haar bakkerij. Een verstandshuwelijk lijkt de beste oplossing … mits het een man betreft die zij de baas kan blijven. Dat kan onmogelijk Zacharias Hamilton zijn, de stoïcijnse houthakker die wanneer hij haar winkel binnenkomt niets dan zelfvertrouwen uitstraalt – zonder zelfs maar een woord te zeggen. Als ze bij hem in de buurt is, heeft ze haar eigen hartslag niet eens meer onder controle.

Nadat de huwelijksgeloften zijn uitgesproken, zouden Abigails problemen voorbij moeten zijn. Maar de bedreigingen aan het adres van de bakkerij worden alleen maar erger, en haar zus wordt op de hielen gezeten door een nog duisterder gevaar. Als het vertrouwen tussen Zach en Abby langzaam groeit, merkt Abby dat ze meer wil dan alleen maar zijn bescherming. Ze wil zijn hart.

4 recensies/beoordelingen van Meer dan woorden

 1. Lisa de Boer

  Lisa de Boer

 2. Elisabeth179

  Elisabeth179

  Dit boek valt echt onder mijn ‘lievelingsboeken’. Als je van wegzwijmelen houdt, MOET je deze gewoon leven. Het beschrijft het verhaal van Abigaïl met haar zusje. Ze hebben samen een bakkerij die onderhouden moet worden, en daarvoor moet Abigaïl trouwen. Haar keus valt op Zacharias, en eerlijk… ik snap het helemaal 😉
  Dit boek beschrijft niet alleen een liefde, maar ook begrippen als ‘minderwaardig’ en ‘trauma’ passen erbij. Ik vindt het fijn om te weten dat het goed afloopt, ook bv. het verhaal als de oven in de fik staat en daardoor de bakkerij gedeeltelijk verwoest wordt. De burgermeester en zijn vrouw vind ik maar niks, maar hierdoor krijg je wel een inkijkje in vriendschappen die niet altijd goed lopen.
  Kortom: ik raad dit boek echt aan! Houdt je van gezelligheid, eerlijkheid, en een echt liefde(vol) verhaal> dan is dit het perfecte boek!

 3. mariannedepanne

  mariannedepanne

  Moooooi!!

 4. Hadassa

  Hadassa

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.092 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.