# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Midden in de storm

Karen Kingsbury

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 23 februari 2023
Jaar: 2023
Uitgever: KokBoekencentrum
Categoriën:

Beschrijving

Een must read voor alle liefhebbers van de familie Baxter.

‘Midden in de storm’ van Karen Kingsbury is een emotionele en hoopvolle roman over de familie die in Nederland zoveel harten heeft gestolen. Het verhaal speelt zich af vóór ‘Nooit te laat’, het boek waarmee het allemaal begon.

Er is storm op komst terwijl de familie Baxter zich klaarmaakt de bruiloft van Kari. Twijfels en conflicten komen opeens aan het licht. Moeder Elizabeth maakt heeft een akelig voorgevoel.

Kari krijgt plotseling last van koudwatervrees. Ondertussen is haar broer Luke boos op hun zus Ashley, die net uit Parijs is gekomen als een alleenstaande moeder en hun ouders met veel te veel zorg opzadelt. Ashley en haar zus Brooke lijken het geloof, dat altijd de lijm is geweest die de familie bij elkaar hield, te hebben verloren. En Kari kan maar niet begrijpen waarom Ashley haar goede vriend Landon Blake blijft afwijzen, terwijl hij duidelijk nog steeds veel om haar geeft.

Terwijl de storm zijn hoogtepunt bereikt, komen er schokkende waarheden aan het licht. Kan de familie Baxter ook in deze omstandigheden een hechte familie blijven?

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Midden in de storm”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.090 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.