# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Mijn jaren met Jezus

Age Romkes

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 23 november 2020
Jaar: 2020
Categoriën:

Beschrijving

Soms kan de Bijbel moeilijk zijn om te lezen. Of dat nou komt door het ouderwetse taalgebruik, de trage stukken met alleen maar wetten of de vreemde stukken waarin God ineens zo boos is dat een deel van het volk omkomt in de woestijn. Het blijkt dat het af en toe lastig kan zijn om de Bijbel op te pakken en weer verder te lezen.

Daarom komt Age Romkes nu met een hervertelling van het Evangelie van Johannes. In dit boek gaat Johannes als oude man zitten om zijn belevenissen op te schrijven. We lezen als het ware zijn dagboek. Hij vertelt alles wat hem is overkomen en hoe hij zich daarbij voelde. Af en toe geeft hij ook wat uitleg van zijn leefwereld, zodat lezers in de 21e eeuw goed kunnen volgen waarom alles wat hij meemaakte zo bijzonder was. Dit boek kan gebruikt worden als een dagboek of gewoon als leesboek. Om het geheel af te maken, zijn er bij ieder hoofdstuk overdenkingsvragen en verwerkingsvormen om verder over de teksten door te praten.

“Vijftig jaar heb ik over het Evangelie van Jezus Christus gepreekt. Een boodschap die de wereld voor altijd heeft veranderd. Nu wordt het tijd dat ik alles eens op ga schrijven. Want hoewel ik nog goed gezond ben, weet ik niet hoe lang ik nog te leven heb.” “Jezus droeg zijn eigen kruis naar de zogenaamde Schedelplaats, in het Hebreeuws: Golgota. Daar kruisigden zij hem, samen met twee anderen. Aan elke kant één. Hijzelf hing in het midden. Het was het ergste dat ik ooit in mijn leven gezien heb.”

• Johannes herverteld in een moderne stijl • Met toepasbare overdenkingspunten • Voor iedereen die het wel eens moeilijk vindt om de Bijbel op te pakken

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Mijn jaren met Jezus”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.106 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.