# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Mooier dan dromen

Elizabeth Camden

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2017
Uitgever: Het Zoeklicht

Beschrijving

Durven ze hun dromen op het spel te zetten om de waarheid aan het licht te brengen?

Anna O’Brien leidt een voorspelbaar en rustig leven als bibliothecaresse van de kaartenkamer in de beroemde Library of Congress, tot ze een fout ontdekt in het rapport over de gezonken Culpeper. Vastbesloten ervoor te zorgen dat het verslag wordt gecorrigeerd, trekt ze aan de bel, maar al snel komt ze erachter dat er meer aan de hand is en gaat ze op onderzoek uit.

Luke Callahan is een van de meest invloedrijke congresleden, tot hij na een ruzie wordt gedegradeerd naar een onbetekenende commissie. Verontwaardigd over de gang van zaken neemt hij zich voor weer voet aan de grond te krijgen in het Congres en als een aantrekkelijke bibliothecaresse hem vraagt te helpen informatie over een verdwenen schip te vinden, ziet hij zijn kans schoon en stemt toe.

Samen doen Anna en Luke er alles aan om de waarheid rondom de Culpeper boven tafel te krijgen en hun zoektocht brengt hen van de weelderige gangen van het Capitool tot de stoffige archieven van ‘s lands vooraanstaandse bibliotheek. Maar in plaats van dat ze dichter bij de waarheid komen, raken ze steeds dieper verstrikt in geheimen die groter en gevaarlijker zijn dan ze zich ooit hadden kunnen voorstellen…

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Mooier dan dromen”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.