# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Mozes, prins, herder en leider

Gilbert Morris

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Het lot van een volk hangt af van de gehoorzaamheid van één man…

Een rieten mandje met daarin een kleine Hebreeuwse baby, drijft in de Nijl vlkabij het paleis om aan het doosvonnis van farao te ontsnappen. Mozes wordt gered uit het water door de dochter van farao, die hem als haar eigen zoon aanneemnt en groeit op als prins van Egypte. Hij is zich dan nog niet bewust van het feit dat God hem heeft uitgekozen om Zijn volk uit de slavernij naar het beloofde land te leiden.
Als hij het recht in eigen hadn neemt, wordt Mozes de meest gezochte man van het land en moet hij de volgende veertig jaren van zijn leven noodgedwongen in ballingschap doorbrengen. Maar zijn eenvoudige bestaan in de woestijn verandert voorgoed als hij getuige is van een wonder en uiteindelijk begrijpt Mozes dat God hem terugstuurt naar Egypte, het land dat hij het meest vreest.
Egypte en het Hebreeuwse slavenvolk leven in dramatische tijden…

Gilbert Morris was voorganger voordat hij hoogleraar Engels werd aan de universiteit van Arkansas. Gilbert is een productief schrijver en heeft vele bestsellers op zijn naam staan. Hij en zijn vrouw wonen in Gulf Shores, Alabama.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Mozes, prins, herder en leider”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.