# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(3 recensies)

Naar de verste kusten

Elizabeth Camden

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2019
Uitgever: Het Zoeklicht
Categorie:

Beschrijving

Voor haar opvoeding kan verpleegster Jenny Bennet elke uitdaging op het Presidio, een legerbasis in San Francisco, aan. Maar als ze plotseling de kranige marineofficier tegenkomt die haar hart zes jaar geleden brak, is ze helemaal van haar stuk gebracht. Luitenant Ryan Gallgher is een van de weinige gekwalificeerde mannen die gevaarlijke en gewaagde regeringsmissies overzee kan uitvoeren, maar die zijn reputatie te gronde heeft gericht en het hart van de vrouw die hij liefhad brak. Vanwege zijn zwijgplicht kan en mag hij niet vertellen waar hij al die jaren is geweest. Het zou duizende levens in gevaar kunnen brengen. Ryan verkeert in een onmogelijke situatie maar denkt een oplossing daarvoor gevonden te hebben. daar heeft hij echter Jenny’s hulp voor nodig. Vanwege haar loyaliteit aan haar land stemt ze hiermee in, maar de wonden zijn te diep om opnieuw voor Ryan te vallen, ondanks zijn vastberadenheid Jenny terug te winnen. Kunnen ze hun schijnbaar onoverkomelijke problemen overwinnen, zelfs als een onbekende dreiging uit het verleden Ryans leven in gevaar brengt?

3 recensies/beoordelingen van Naar de verste kusten

 1. M.2024

  Myrthe023

 2. TillyLeest

  TillyLeest

  Een prachtig verhaal waarin de liefde tussen twee mensen en een bijzondere setting een rol spelen.

  Elisabeth Camden is een ware meesteres in het vertellen van verhalen. Niet alleen weet ze bekende historische gebeurtenissen goed te vertolken. Ook de wat onbekendere kanten worden een helder en beeldend tot leven gebracht.

  Om niet te veel te verklappen kan er niets over de setting verteld worden. Maar geloof me. Je wilt dit boek heel graag lezen. Het verrast je hoe de personages zich tot elkaar verhouden en brengt ook de spanning van oorlog op een indringende manier dichterbij. Want wat moet je als je wel wilt vertellen maar niet mag zeggen wat je echte doel is?

 3. M

  M

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.092 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.