# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Nooit te laat

Gary Smalley, Karen Kingsbury

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 24 februari 2012
Thema: Geloof Liefde
Jaar: 2009
Uitgever: Kok
Categorie:

Beschrijving

De vijf volwassen kinderen van John en Elizabeth Baxter zoeken ieder hun weg in het leven – met of zonder God. Hoe gaan zij om met levensvragen rondom trouw, vergeving en bevrijding?

In dit confronterende eerste deel leven we mee met oudste dochter Kari, die moet leren omgaan met een hartverscheurende gebeurtenis. Uit het niets krijgt ze ’s avonds laat een telefoontje van een onbekende man, die haar een schokkende mededeling doet: ‘Uw man heeft een verhouding met een van zijn studentes…’

De grond zakt onder Kari’s voeten weg als blijkt dat het geen misselijke grap is. Haar man Tim is inderdaad verslingerd geraakt aan de jonge Angela, die hem als een held beschouwt. Geschokt en gekwetst zoekt Kari troost bij haar ouders en bij het geloof waarmee ze is opgevoed. Terwijl ze voor de zware taak staat om Tim te vergeven, duikt haar jeugdliefde Ryan op. Hij lijkt haar pijn te kunnen verzachten – maar voor ze het weet, begeeft ze zich zelf op glad ijs.

close

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met boekentips.

1 recensie/beoordeling van Nooit te laat

 1. Elisabeth179

  Elisabeth179

  Dit boek kan ik nooit met droge ogen lezen. Het is misschien niet de nieuwste roman van Karen Kingsbury, maar valt voor mij echt onder de favorieten. Vreselijk om te lezen hoe Kari bedrogen wordt en dat Tim er in het begin niet eens spijt van heeft. Toch vind ik het knap hoe ze er met hulp van familie en vrienden in slaagt om een ritme te vinden, maar toch niet te accepteren hoe hij dit flikt.
  Als Ryan, als jeugdliefde, opduikt voel je met haar mee dat het zo lastig kan zijn om niet te huichelen. Want ook al zou Kari alles ervoor doen om met Tim te praten, Ryan raakt haar toch.
  Stiekem denk ik wel: de scene als Tim op straat aangevallen wordt is niet helemaal eerlijk. Hij wordt (klinkt raar) op het laatste nippertje gered, zelfs zo dat het lijkt alsof God hem alles vergeeft. En ik weet het: het is een boek.. maar toch jammer dat dit niet met Kari gedeeld wordt.
  Dit is voor mij iets te snel beschreven.
  Wel heel mooi hoe Ryan dan afscheid neemt, en echt probeert om als vrienden door het leven te gaan. Nu ken ik de andere delen al, dus ik weet dat het goed komt.
  Maar een aanrader is het zeker!

Voeg een recensie of beoordeling toe