# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Olifantenmeisje

Ellen Marie Wiseman

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een boekenbon van 25,- euro!

Jaar: 2018
Uitgever: Voorhoeve

Beschrijving

‘Olifantenmeisje’ van Ellen Marie Wiseman vertelt het verhaal van Lily, die in de jaren ’30 op tienjarige leeftijd aan het circus verkocht wordt.
Op een zomeravond in 1931 mag de tienjarige Lily Blackwood voor het eerst naar buiten. Haar moeder neemt haar mee naar het circus. Maar wat Lily niet weet, is dat ze nooit meer thuis zal komen. Meer dan twintig jaar later erft de jonge Julia Blackwood het huis van haar ouders. Voor het eerst komt ze op de zolder, waar ze mysterieuze foto’s aantreft van een albino circusmeisje. Ze begint te vermoeden dat haar ouders een donker geheim hadden.
Ellen Marie Wiseman schrijft indringende historische romans, waarin ze graag een nieuw licht werpt op de geschiedenis. Eerder schreef ze ‘De pruimenboom’, ‘Wat ze achterliet’ en ‘De brekerjongens’.

1 recensie/beoordeling van Olifantenmeisje

  1. carola_72

    carola_72

    Wat een prachtig verhaal om te lezen. Het neemt je mee in 2 verhaallijnen die van Lily en die van Julia welke een band met elkaar hebben. Hoe dit band precies in elkaar steekt komt je pas achter bij een einde die je niet verwacht. Het boek heeft bij mij gezorgd voor veel emotie en een verhaallijn die zo intrigerend is dat ik het boek in ëén keer heb uitgelezen. Voor mij wat dit een eerste kennismaking met de auteur en ik kijk uit naar het lezen van haar andere boeken.

Voeg een recensie of beoordeling toe

Ontvang gratis boekentips van christelijke boeken

Abonneer je op onze nieuwsbrief met boekentips. Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacystatement.