# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Onbreekbaar

Nancy Mehl

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

De zachtaardige en bescheiden Hope Kaufmann heeft nooit vragen gesteld over haar Mennonitische opvoeding of over de tradities van de Mennonieten. Zij helpt haar vader Kingdom Quilts te runnen en heeft ingestemd met een door haar vader gearrangeerde verloving met Ebbie Miller.

Ondanks pogingen van Hope en andere ingezetenen van het stadje Kingdom om de status quo te handhaven, hangen veranderingen in de lucht in het kleine Mennonitische stadje. De knappe en charismatische Jonathan Wiese is de leider van de groep die naar hervormingen streeft, terwijl Ebbie erop aandringt de oude traditie van de geweldloosheid te handhaven. Als Hope’s veiligheid in het geding komt door een mysterieuze buitenstaander, twijfelt ze aan de absurde traditie van geweldloosheid die haar altijd geleerd is.

De spanning is te snijden. Haar leven wordt bedreigd door een onbekende vijand. Zullen Hope en de inwoners van Kingdom zwichten voor de angst en grijpen naar geweld, of zullen ze staan in de kracht van de God die ze dienen?

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Onbreekbaar”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.