# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Onder toezicht

Craig Parshall

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

‘Waar is Mary Sue Fellows? Waar is Joshua Fellows?’ blafte rechter Mason. Hij glimlachte niet langer vriendelijk en warm; zijn gezicht was inmiddels rood van kwaadheid.
Mary Sue Fellows, een jonge christen uit een klein dorp in Georgia, wordt beschuldigd van kindermishandeling. Wanneer de kinderbescherming aan haar deur klopt slaat ze met haar zoontje op de vlucht.
Vanuit een bijzondere schuilplaats roept ze wanhopig de hulp in van advocaat Will Chambers. Aarzelend neemt hij haar verdediging op zich, maar het duurt niet lang of hij raakt verstrikt in een wirwar van dorpsgeheimen en regelrechte corruptie.
Er begint een krachtmeting tussen een vernietigend overheidssysteem dat erop uit lijkt te zijn Mary Sue Fellows te vernietigen en Will Chambers, die ondertussen wanhopig probeert de relatie met zijn vriendin Fiona in stand te houden.
Craig Parshall is een succesvol advocaat, gespecialiseerd in burgerrechten en godsdienstvrijheid. Onder toezicht is het tweede deel van Parshalls serie ‘Waarheid en recht’, Eerder verscheen in dezelfde serie Levend bewijs.

 

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Onder toezicht”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.