# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Onder water

Dani Pettrey

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2015
Uitgever: Van Wijnen

Beschrijving

‘Onder water is een romantisch verhaal vol spanning dat je uit je slaap zal houden.’
Dee Henderson, schrijfster

Bailey Craig had zich vast voorgenomen om nooit meer naar Yancey, Alaska terug te keren. Ze had een verleden, en een slechte reputatie – en een plaats als Yancey vergeet dat niet. Ze kwam alleen maar terug om een geliefde te begraven, die in een vliegtuigongeluk was omgekomen. Maar dan komt er verdacht bewijsmateriaal tevoorschijn en Baileys eigen deskundigheid is van veel waarde voor het onderzoek.

Cole McKenna kan veel aan. Hij maakt de gevaarlijkste reddingsduiken en als er een moordenaar in de buurt rondloopt schrikt hij niet terug. Maar het opduiken van Bailey is een grotere uitdaging. Ze had zijn hart gebroken… maar ze lijkt niet meer op het meisje dat Yancey tien jaar geleden verliet. En hij is niet meer de jongen die ze achterliet.

In een race tegen de klok, terwijl het aantal slachtoffers toeneemt, moeten Bailey en Cole nauw samenwerken ondanks de beschadigingen uit hun verleden, totdat de waarheid over wat in de diepte verborgen ligt uiteindelijk boven water komt.

Uit de recensies:
Pettrey is een nieuwe schrijfster om in de gaten te houden. Aanbevolen voor de fans van Dee Handerson.Library Journal

Onder water zit vol actie en geheimen, en boeit de lezer vanaf de eerste scene… Pettrey weet gedurende het hele verhaal de spanning erin te houden.ForeWord Reviews

Dani Pettrey is getrouwd en home-schooling moeder. Ze is de schrijfster van de veelgeprezen serie ‘Alaska-avonturen’, waarvan Onder water het eerste deel is.

1 recensie/beoordeling van Onder water

  1. Sietske Bosgraaf

    Wij hebben dit boek in de bibliotheek van onze kerk. Ik vind het een prachtig boek. In veel Christelijke romans
    komt het geloof amper aan de orde. Ik selecteer op boeken met een meerwaarde.
    Dit boek is heel spannend en tevens een boek waarin Christenen hun geloof delen en leven vanuit het geloof. Een meerwaarde is, vind ik, dat er gesproken wordt over het feit dat de gelovige een nieuwe schepping is en niet meer steeds geplaagd hoeft te worden met herinneringen aan zonden in het verleden. Het oude is voorbij, het nieuwe is gekomen. Zo leer je als Christen een gezonde Bijbelse waarheid.
    Het plot vond ik heel mooi, een stukje geschiedenis van Rusland er door heen geweven. Dit boek is een aanrader.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.