# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(6 recensies)

Ondersteboven van jou

Becky Wade

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 2 mei 2019
Jaar: 2019
Uitgever: De Parel
Categorie:

Beschrijving

Model Willow Bradford geniet van de rust in haar geboortestadje, tot ze onverwacht oog in oog staat met haar ex-vriend, Corbin Stewart. Voormalig quarterback Corbin is sterk, charmant en gewend te krijgen wat hij wil… behalve al het om Willow gaat.

Na hun breuk is hij nooit in staat geweest om haar uit zijn hoofd te zetten, maar Willow heeft duidelijk gemaakt dat ze hun relatie geen nieuwe kans wil geven.

Dan brengt een familiemysterie hen echter weer bij elkaar en komen oude gevoelens boven, maar zijn die sterk genoeg om het hartzeer uit het verleden en de hindernissen in het heden te overwinnen?

6 recensies/beoordelingen van Ondersteboven van jou

 1. M.2024

  Myrthe023

 2. Rachel van der Stouwe

  Rachel van der Stouwe

  Hele mooie boekenserie over de zusjes Bradford. Becky Wade richt zich op een van de zussen, maar je ziet de andere zussen er ook weer in terug komen. Het boek is moeilijk weg te leggen, je wilt er in blijven lezen. Een echte aanrader.

 3. Hadassa

  Hadassa

  Dit is het eerste boek wat ik van Becky Wade heb gelezen, en meteen overtuigd om meer van haar te gaan lezen! Dit boek is heerlijk om te lezen en vind het ontzettend jammer dat ik hem nu uit heb. Zou ontzettend graag een deel 2 willen. Het is een geweldig mooi boek.

 4. mariannedepanne

  mariannedepanne

  Een van mijn favoriete schrijvers, ze schrijft dit boek ook heerlijk luchtig, met humor en het verhaal blijft je aantrekken, zodat je wel verder moet lezen…

 5. M

  M

 6. Ingrid V.

  Heerlijk boek, tot nu toe de beste van Becky Wade!
  Perfecte afwisseling tussen spanning en romantiek. De hoofdpersonen zijn innemend en humoristisch en passen erg leuk bij elkaar. Ik heb het boek met veel plezier gelezen!

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.