# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(2 recensies)

Ontvoerd

Dee Henderson

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 15 mei 2016
Jaar: 2016
Uitgever: Barnabas

Beschrijving

Shannon Bliss werd op zestienjarige leeftijd ontvoerd en gedwongen de criminele familie Jacoby te helpen. Uiteindelijk weet ze te ontsnappen. Dolgraag wil ze weer iets oppakken wat op een normaal leven lijkt, maar ze weet ook dat ze nog een aantal belangrijke dingen moet afhandelen. Ze heeft genoeg bewijsmateriaal om haar ontvoerders heel lang achter de tralies te krijgen.

Als Shannon contact opneemt met privédetective Matthew Dane, een ex-politieagent, om haar te helpen bij het uitstippelen van haar terugkeer in de maatschappij, ontdekt hij al snel dat het terugwinnen van haar vrijheid niet betekent dat haar problemen voorbij zijn. Als de familie Jacoby erachter komt dat ze nog leeft, zullen ze er werkelijk alles aan doen om haar het zwijgen op te leggen.

Wil het recht zijn loop hebben en wil Shannon haar leven ooit weer op de rails krijgen, dan zal Matthew precies moeten achterhalen wat er met haar is gebeurd – ook als dit betekent dat hij een wespennest van geheimen in beroering moet brengen.

2 recensies/beoordelingen van Ontvoerd

  1. Yvonne8

    Yvonne8

    Na 11 jaar ontvoerd te zijn geweest, weet Shannon te ontsnappen en zoekt Matthew Dane (ex-politie / nu detective) op om haar te helpen terug te keren naar de werkelijkheid. Langzaam maar zeker komen details rondom het web van criminelen, waarin Shannon was terechtgekomen, boven water. Zo lang deze mensen niet gepakt zijn, blijft het gevaarlijk voor Shannon om ‘naar buiten te treden’. Maar met inzet van de FBI (Paul & Ann Falcon) en vele andere bekende personen (die Dee Henderson vaker in haar romans laat figureren), komt alles op z’n pootjes terecht. Lekker om te lezen. Prettig ook hoe DH de ontspannen en vriendschappelijke sfeer tussen de personages weet neer te zetten. Erg spannend is het boek niet, het kabbelt eigen langzaam voort; maar om even je hoofd niet te breken over indringende thema’s is een boek van DH een aangenaam tijdverdrijf.

  2. Trijnie

    Trijnie

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.092 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.