# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Op de liefde

Karen Kingsbury

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 10 januari 2017
Jaar: 2017
Uitgever: Voorhoeve
Categorie:

Beschrijving

‘Op de liefde’ van Karen Kingsbury is het vervolg op ‘Uit het hart’ en het vierde en laatste deel in de serie over Bailey Flanigan.

Bailey geniet nog steeds van haar nieuwe carrière en van haar vriendschap met Brandon. Maar nu is de tijd aangebroken dat ze grote beslissingen moet maken over haar toekomst. Blijft ze in Los Angeles met Brandon of keert ze terug naar de plaats die ze nog altijd een warm hart toedraagt, Bloomington, en naar Cody? Ze heeft de afgelopen jaren veel meegemaakt en veel geleerd, maar het voelt alsof de grootste uitdagingen, de mooiste momenten en de heftigste ogenblikken nog moeten komen.

De serie over Bailey Flanigan volgt op de serie ‘Het witte doek’. Ook in deze serie kun je verder lezen over je favoriete personages uit de eerdere romans over de familie Baxter.

1 recensie/beoordeling van Op de liefde

  1. Tiny Kaasjager

    Tiny Kaasjager

    Een super mooi boek. Het boeide me van begin tot einde. Niet alleen dit boek, maar de hele series over de familie Baxter en de familie van Baily. Ik kon haast niet wachten totdat het boek uit was en weer met het volgende week kon duiken. En het einde van dit boek verraste me echt. Ik had niet verwacht dat het zo aflopen, maar ik had helemaal kriebels in mijn buik, en dat heb ik niet zo snel met een boek. Dit is echt een aanrader als je van een makkelijk lezende roman houdt, waar ook het geloof centraal staat. En niet zomaar een geloof. Een zeer krachtig geloof.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.092 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.