# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Op de proef gesteld

B. J. Hoff

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een boekenbon van 25,- euro!

Thema: Amish
Jaar: 2010
Uitgever: Het Zoeklicht
Categorie:

Beschrijving

Rachel Brenneman heeft een probleem
Rachel houdt van de mensen in de Riverhaven Amish gemeenschap, die niets liever willen dan met rust te worden gelaten en hun geloof te beleven. Maar Rachel heeft ook diepe gevoelens voor de buitenstaander Jeremiah Gant, een Iers-Amerikaanse conducteur van de ondergrondse spoorweg. Met een oprechte hoop om met Rachel te kunnen trouwen, vraagt Jeremiah aan de bisschop toestemming om zich bij de Amish gemeenschap te kunnen voegen. Als er onverwacht een negatieve beslissing wordt genomen, zijn hun harten gebroken en trachten ze ieder huns weegs te gaan.
In de tussentijd bedreigt iets sinisters – en dodelijks – de vrede van de gemeenschap. Als het geluid van de alarmbel rond middernacht klinkt, verzamelt de Amish bevolking zich. Als er iets gebeuren moet, doen ze het gezamenlijk.
Terwijl het leven van Rachel zich binnen de Amish gemeenschap afspeelt, leeft Jeremiah als een buitenstaander en lijkt een toekomst samen hopeloos. Toch kunnen ze elkaar niet loslaten en beleven ze beiden een moedige en inspirerende reis in geloof.

Het tweede deel in de serie “De jaren in Riverhaven”.
Het eerste deel is: Rachels geheim

1 recensie/beoordeling van Op de proef gesteld

  1. Monique V

    Monique V

    Jazeker het tweede deel van deze serie is eigenlijk nog spannender en we zien dat liefde veel kan doorstaan, maar lang niet altijd makkelijk is, ik ben nu aan het laatste deel bezig……

Voeg een recensie of beoordeling toe

Ontvang gratis boekentips van christelijke boeken

Abonneer je op onze nieuwsbrief met boekentips. Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacystatement.