# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Op het randje van de eeuwigheid

Randy Alcorn

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 1 januari 1999
Jaar: 1999
Uitgever: Novapres

Beschrijving

…De storm raasde, bliksemschichten jaagden op me als een troep bloedhonden, de donder brulde tegen me. Toen er licht door de duisternis stroomde, keek ik omhoog door de kletterende regen en zag een muur van vooruitstekende rotsen boven de weg opdoemen, hun lange armen wijzend als beulen…

Nick Seagrave is een gedesillusioneerd zakenman die op tragische wijze enkelen van zijn geliefden is verloren en zijn eigen gezin verwaarloost. Dan, op een moment van grote crisis, wordt hij op onbegrijpelijke wijze getransporteerd naar iets wat een andere wereld blijkt te zijn. Plotseling wordt hij geconfronteerd met een ongehoord helder inzicht in zijn eigen verleden en in wie hij is. Hij is in staat om zowel hemelse als helse realiteiten te zien, horen, proeven en ruiken – realiteiten die hem doen belanden in gevaren en dreigingen van een omvang en karakter zoals hij nooit eerder had meegemaakt. Geconfronteerd met vliegende beesten, een monsterlijk web dat hem gevangen poogt te houden, kwaardaardige intelligentia en de onmiskenbare bewijzen van een geestelijke wereld, kan Nick uiteindelijk niet meer heen om de God waarin hij nooit had willen geloven. Reizend tussen twee werelden – waarin elke keuze die hij maakt een keuze is voor hemel of hel – wordt Nick Seagrave voorbereid op een beslissing die zijn leven voor altijd zal veranderen.

De bestsellerschrijver Randy Alcorn, die zijn lezers op het puntje van hun stoel wist te brengen met zijn eerdere boek ‘Deadline’, heeft met ‘Op het randje van de eeuwigheid’ een pakkende, visionaire geestelijke thriller geschreven die gaat over de belangrijke beslissingen over leven, geloof en de wereld buiten de onze waarmee een ieder van ons geconfronteerd wordt. ‘Op het randje van de eeuwigheid’ is een boeiend en intrigerend verhaal over een wereld waarin de diepere realiteit van het leven onthuld wordt, daarmee de aandacht vestigend op de waarheid over hemel en hel.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Op het randje van de eeuwigheid”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.091 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.