# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(2 recensies)

Op weg naar haar hart

Tamera Alexander

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 16 oktober 2015
Jaar: 2015
Uitgever: Van Wijnen

Beschrijving

Maggie Linden is een talentvol paardrijdster. Het is voor dames onmogelijk om aan paardenraces mee te doen, en toch wil ze niets liever dan haar paard kampioen maken. 

Maar de enige man die haar kan helpen is vastbesloten om zich nooit meer met volbloedracen in te laten.

Cullen McGrath is Ier van geboorte. Hij heeft zijn rijke leven in Engeland opgegeven vanwege een paardenraceschandaal dat hem bijna geruïneerd had. Cullen is naar Nashville gekomen om een stuk land te kopen en een nieuw leven te beginnen als boer. Maar een nieuwe start blijkt moeilijker dan hij dacht, vooral als Maggie Linden’s vader hem een aanbod doet dat hij niet zou moeten aannemen, maar toch onmogelijk kan weigeren.

Maggie weet zeker dat haar merrie, Bourbon Belle, de hoofdprijs kan winnen in de Peyton Stakes, de duurste race ooit gereden in Amerika. Als ze maar de kans kreeg om het te bewijzen. Om haar die kans te geven – en om zijn landgoed te behoeden voor verkoop – heeft haar vader een ruil afgesproken. Zijn deal bevat één klein, lastig detail: Maggie moet trouwen met een man die ze nog nooit ontmoet heeft. Een man die ze nooit zou hebben gekozen.

Tamera Alexander schreef een groot aantal historische romans, waaronder de serie Fountain Creek Kronieken (Ontvlamd, Onthuld en Onthouden).

2 recensies/beoordelingen van Op weg naar haar hart

  1. Ineke Verbakel

    Ineke Verbakel

  2. Lynette.

    Lynette.

    Dit is een van mijn lievelingsschrijvers, omdat ze zo levendig schrijft. Ook in dit boek is het weer zo geschreven dat je het eigenlijk in een keer uit wilt lezen. Ik raad iedereen dit boek aan, omdat het een boek is waar je niet over kan stoppen met nadenken. De schrijfster wijst vaak naar de Bijbel en dat je daar niet zonder kunt, daar sta ik helemaal achter.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.093 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.