# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Op weg naar de zonsopgang

Elizabeth Camden

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2017
Uitgever: Het Zoeklicht

Beschrijving

Zijn ze voorbereid op de onverwachte gebeurtenissen en het avontuur dat hun wacht?

Julia Broeder heeft nog maar zes maanden te gaan tot haar afstuderen van de Women’s Medical College of Pennsylvania, als een impulsieve beslissing uit de hand loopt en ze van de universiteit wordt gestuurd. Niet bereid om haar droom, om als zendingsarts de wereld over te reizen, zomaar op te geven, rest haar slechts één optie: een beroep doen op de goedheid van Ashton Carlyle.

De formele Ashton is niet bepaald blij wanneer Julia in zijn New Yorkse kantoor verschijnt en om zijn hulp vraagt. Als jurist van de wereldberoemde Vandemark Scheepvaartmaatschappij is hij onder meer belast met het beheer van Dierenpark en moet hij ervoor zorgen dat de Broeders, die al sinds jaar en dag in dienst zijn van de Vandermarks, niets tekortkomen. Ashton voelt er echter niets voor om Julia’s probleem op te lossen en wijst haar de deur.

De patriarch van de familie Vandermark denkt daar echter anders over en na een scherpe reprimande zit er voor Ashton niets anders op dan Julia te helpen weer tot de universiteit te worden toegelaten. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

In deze novelle laat Elizabeth Camden de lezers kennismaken met Dierenpark, een groot landgoed in de Hudson-vallei, en de raadselachtige Vandermark-familie. Inclusief een voorproefje op Wachten op het morgenlicht, het verhaal over Sophie van Rijn, Quentin Vandermark en de erfenis van Dierenpark.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Op weg naar de zonsopgang”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.092 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.