# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Op zilveren vleugels

Sarah Sundin

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Ruth Doherty werkt in een militair hospitaal in Engeland. Ze verzorgt vliegeniers die Europa proberen te bevrijden. Ruths broers en zusjes zijn na de dood van hun ouders in Amerika achtergebleven, en het is Ruth alles waard om zo veel mogelijk geld te sparen.
Als piloot Jack Novak gewond raakt en in het militaire hospitaal terechtkomt, is hij direct van Ruth gecharmeerd. Maar Ruth wil haar hart niet verliezen, aan welke man ook.
Te midden van het gevaar en de spanning van de Tweede Wereld-oorlog zullen Jack en Ruth elkaar echter meer dan ooit nodig hebben.

‘Op zilveren vleugels’ voert de lezer mee van het Engelse platteland naar het levensgevaarlijke luchtruim boven Frankrijk. Onderweg spelen liefde, vergeving en opoffering een grote rol.

Na een carrière als apotheker besluit Sarah Sundin haar hart te volgen en te gaan schrijven – met de serie ‘Wings of Glory’ als resultaat. Sundins oudoom was piloot bij de Achtste Luchtmacht tijdens de Tweede Wereld-oorlog. ‘Een verre melodie’ is haar debuut, ‘Op zilveren vleugels’ is het tweede deel in de serie.

De media over ‘Een verre melodie’:
‘Sundin heeft een vlotte pen en zal met deze historische roman een hoop lezers plezieren. Het is uitkijken naar deel twee en drie van deze serie.’ – Nederlands Dagblad

‘”Een verre melodie” doet denken aan “Vliegers in het vuur” van K. Norel.’ – Reformatorisch Dagblad

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Op zilveren vleugels”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.