# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Op zoek naar antwoorden

Suzanne Woods Fisher

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Het liefdesleven van Bethany Schrock is ontspoord, haar geloof hangt aan een zijden draad en de hete zomerdagen worden gevuld met het aanpakken van de rommel in het huis van vijf oudere Amish-zussen. Ze weet niet wat ze wil met haar leven. Maar wat Bethany wel weet, is dat ze het niet zal vinden in Stoney Ridge.

Dan haalt een nieuwe gast die in het Arendsnest verblijft haar over om vrijwilligerswerk te gaan doen voor een gemeenschappelijk project voor minderbedeelden. Hoewel Bethany er in eerste instantie weinig voor voelt, hervindt ze toch langzaam haar vreugde en voldoening. En dan is daar nog de aantrekkelijke, maar onmogelijke Jimmy Fisher die haar aandacht probeert te trekken met zijn knipogen en trucs.

Als iemand uit haar verleden opnieuw haar leven binnenwandelt, moet Bethany voor zichzelf een antwoord geven op de vraag: Wat betekent het verleden voor de toekomst?

Bestsellerauteur Suzanne Woods Fisher maakt ons opnieuw deelgenoot van haar kenmerkende wendingen en gevoelige nuances in dit heerlijke en uitdagende bezoek aan de ruige gemeenschap van Stoney Ridge.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Op zoek naar antwoorden”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.