# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Open vuur

Noel Hynd

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2011

Beschrijving

Alexandra LaDuca is slim, sterk, en houdt zelfs als ze onder vuur ligt het hoofd koel. Maar wanneer ze naar Caïro reist om daar te onderzoeken wat er gebeurd is met haar vroegere mentor raakt ze gevangen in een bizar en dodelijk dubbelspel.

Om haar mentor te vinden moet Alexandra zichzelf in de onderwereld van Egypte begeven; een gemeenschap van dieven, moordenaars, spionnen en islamitische fundamentalisten. Ze raakt betrokken bij de explosieve internationale politiek van het moment, zoals de verhoudingen tussen Arabische landen en Amerika. Haar nieuwe, gedwongen partner is dubbelspion Voltaire, een van de meest schimmige en invloedrijke leden van de onderwereld in Cairo. Hynd trekt de lezer onherroepelijk deze intrigerende en ondoorgrondelijke wereld binnen en bouwt de spanning steeds verder op. Zal Alex de raadsels op tijd kunnen oplossen?

Noel Hynd is een veelgeprezen auteur van thrillers waarvan er wereldwijd miljoenen verkocht zijn. Bij Mozaïek verschenen eerder van hem de succesvolle thrillers ‘Koud Vuur’ en ‘Spaans Vuur’.

 

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Open vuur”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.