# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Pareloester

Joke Verweerd

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 4 september 2008
Jaar: 2008
Categorie:

Beschrijving

Wessel en Anne, beiden arts, hebben één dochter, Fleur. Fleur is lichamelijk en verstandelijk gehandicapt. De teleurstelling dat er ondanks al hun liefde en inzet geen echte band met Fleur ontstaat, drijft Wessel en Anne uit elkaar. Toch zijn het niet alleen de zorgen rond Fleur waardoor hun huwelijk spaak loopt. Als Wessel voor een medisch congres afreist naar Kiev, wordt hij geconfronteerd met een oude schuld: een eerdere pijnlijke gebeurtenis die wel toegedekt maar niet genezen is. Wessel wordt gedwongen zijn huidige levenshouding en zijn keuzes onder de loep te nemen. Tijdens Wessels afwezigheid maakt Anne een periode door van onzekerheid en bange vermoedens. Haar wereld wankelt. Meer dan ooit dringt de kwetsbaarheid van het bestaan zich aan haar op. Vinden Wessel en Anne een aanknopingspunt voor vertrouwen en nieuwe liefde, of is er te veel gebeurd?

1 recensie/beoordeling van Pareloester

  1. Eva

    Eva

    Dit boek zet je aan het denken. De manier waarop gedachten eerlijk worden beschreven, soms als een belijdenis is erg indringend, maar wel op de prachtig positieve manier.

    Nadat ik een kennis over dit boek vertelde, bleek dat zij er min of meer op zat te wachten! Ze bloeide bijna op, omdat er zoveel duidelijk werd, alsof ze antwoorden kreeg.
    Als je gevoelens, gedachten, situaties herkent in dit boek, dat lijkt het alsof je door Jezus aan de hand genomen wordt. Lees het!

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.060 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.