# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Pleidoor voor de Psalmen

we kunnen niet zonder

Tom Wright

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een boekenbon van 25,- euro!

Publicatiedatum: 23 mei 2014
Jaar: 2014
Uitgever: Van Wijnen
Categoriën:

Beschrijving

De Psalmen zijn de levensader van de christen. We kunnen er niet zonder, voor ons gebedsleven, onze lofprijzing, onze geestelijke
gezondheid. Maar de Psalmen staan steeds meer onder druk, en lijken hun plaats in de kerkelijke praktijk steeds meer te verliezen.

N.T. Wright luidt de alarmbel – maar hij doet dat zo dat je er als lezer warm van wordt. Als je dit boek uit hebt lees of zing je de psalmen niet meer hetzelfde. Tom Wright neemt ons mee op een ontdekkingstocht door het Boek van de Psalmen die ons deze geestelijke schatten terug geeft. Daarbij put hij uit zijn grote geleerdheid en zijn persoonlijke geestelijke ervaring. In geen ander boek van Wright kijken we hem meer in het hart.

Dit boek is van groot nut voor christenen die meer willen doen met een van de grootste gebedshulpmiddelen die de Schrift biedt.
(Rowan Williams)

Alles wat mensen meemaken, van de hoogste vreugde tot de diepste nood, komt in de Psalmen voor op een manier dat je jezelf erin kunt invullen. De bekende N.T. Wright schreef er zijn nieuwste boek over. (Willem Smouter)

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Pleidoor voor de Psalmen”

Ontvang gratis boekentips van christelijke boeken

Abonneer je op onze nieuwsbrief met boekentips. Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacystatement.