# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Prooi

Jacques van de Baan

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Uitgever: Den Hertog

Beschrijving

Andrew Smith heeft als commando vele missies uitgevoerd in brandhaarden over de hele wereld. Onder geheimzinnige omstandigheden is hij uit actieve militaire dienst ontslagen en als politieman gestationeerd in het Canadese dorpje Waterton.

Rond middernacht wordt Waterton geconfronteerd met een uitzonderlijk natuurverschijnsel. Bovendien worden de bewoners opgeschrikt door een angstschreeuw die het ergste doet vermoeden. Iets is Waterton binnengedrongen.

Al snel blijkt dat een toenemend aantal slachtoffers te betreuren is. Mensen verdwijnen onder onverklaarbare omstandigheden en laten sporen achter die duiden op extreem geweld. In de chaos die ontstaat, neemt Andrew de leiding van het dorpje op zich.

Susan Vanderbilt verricht baanbrekend wetenschappelijk werk bij een bacteriologisch onderzoek. Zij is onder de indruk van haar plaatsgenoot Andrew Smith en biedt hem haar hulp aan bij het oplossen van de mysterieuze gebeurtenissen. Hun samenwerking leidt tot meer dan het vaststellen van schokkende feiten.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Prooi”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.