# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Psalmendagboek

een jaar lang leven met de liederen van Jezus

Kathy Keller, Tim Keller

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een boekenbon van 25,- euro!

Publicatiedatum: 1 november 2016
Jaar: 2016
Uitgever: Van Wijnen

Beschrijving

De Psalmen zijn het liedboek van de Bijbel. Jezus was zeer met de Psalmen vertrouwd en kon in elke situatie op ze terugvallen, tot in de laatste uren voor zijn sterven.
Twee decennia geleden is Tim Keller begonnen om elke maand het hele boek van de Psalmen te lezen. Zijn Psalmendagboek is gebaseerd op jarenlange omgang met dit Bijbelboek.
Kathy Keller kwam tot het lezen van de Psalmen als ondersteuning tijdens een langdurige ziekte. Samen leggen zij de betekenis van de teksten uit en laten ze hun lezers de diepe wijsheid van de Psalmen zien.
Dit dagboek biedt een prachtige handreiking om een jaar lang intensief met de Psalmen bezig te zijn, levenslessen eruit te leren en zo dagelijks je geloofsleven een krachtige impuls te geven.
Tim Keller (1950) is senior pastor van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. Eerder verscheen een groot aantal titels van hem, waaronder de bestsellers ‘In alle redelijkheid’ en ‘De vrijgevige God’.
Kathy Keller studeerde theologie aan het Gordon-Conwell Theological Seminary. Ze schreef samen met Tim ‘Het huwelijk – Gods wijsheid over gevende liefde’.

1 recensie/beoordeling van Psalmendagboek

  1. Martijn

    Martijn Joosse

    Ben je op zoek naar een mooi dagboek voor meditatie, stille tijd of dagopeningen, dan is dit een aanrader. Het Psalmendagboek laat je de oeroude psalmen met andere ogen lezen. Een jaar lang neemt de auteur je mee door het Bijbelboek. Tim Keller geeft diepe overdenkingen en tegelijk praktisch houvast om meer met de psalmen te doen in je dagelijkse leven.

Voeg een recensie of beoordeling toe

Ontvang gratis boekentips van christelijke boeken

Abonneer je op onze nieuwsbrief met boekentips. Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacystatement.