# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Rebecca

Hannah Buckland

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een boekenbon van 25,- euro!

Jaar: 2017
Uitgever: De Banier

Beschrijving

Rebecca Stubbs, dochter van een dorpspredikant in het Victoriaanse Engeland, had een idyllische jeugd in een kleine boerengemeenschap. Haar ouders zetten zich volledig in voor zowel de kerk als de armen. Maar nadat een onverwachte uitbraak van de koorts een vernietigend spoor trekt door de stad, moet Rebecca zichzelf zien te redden. Alle steun en beschutting valt weg.

Rebecca ontdekt dat ze slecht voorbereid is op deze nieuwe omstandigheden. Als dienstmeisje bij Barton Manor worstelt ze om haar plek te vinden in een onbetrouwbare wereld met door de mens gemaakte regels.

Kan ze te midden van een eenzaam leven in de huishouding van een landgoed haar geloof behouden? Moet ze als een omstander altijd zien hoe het leven vanándere mensen zich ontvouwt en bloeit? Of is er ook voor haar iets moois weggelegd?

1 recensie/beoordeling van Rebecca

  1. annavanw

    annavanw

    Dit boek gaat over Rebecca Stubs, nadat haar ouders zijn overleden wordt ze dienstmeisje, eerst op Barton manor en later huishoudster bij meneer Edward. Rebecca ziet hoe het leven van andere mensen zich ontvouwt en bloeit, maar bij haar zelf gebeurd dit niet, ze kan nauwelijks meer geloven dat God ook voor haar wat moois heeft weggelegd. Dit boek lees je in 1 adem uit, je wilt niet meer stoppen voordat het uit is. De schrijver schrijft fijn, daarom zou het leuk zijn als er nog meer boeken van haar verschijnen!! dus Hannah Buckland schrijf alsjeblieft nog meer boeken.

Voeg een recensie of beoordeling toe

Ontvang gratis boekentips van christelijke boeken

Abonneer je op onze nieuwsbrief met boekentips. Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacystatement.