# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(2 recensies)

Recht uit het hart

Karen Witemeyer

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 4 februari 2022
Jaar: 2022

Beschrijving

Wanneer Mark Wallace en Jonah Brooks, leden van de legendarische Hanger’s Horsemen in Llano County, Texas, arriveren om een ruin af te leveren bij een koper, gebeurt er iets onverwachts: hun hulp is nodig bij het ter wereld brengen van een baby. Opgezadeld met de zorg voor dit pasgeboren leven, reizen de mannen af naar het nabijgelegen vondelingenhuis. Daar komt Mark oog in oog te staan met de vrouw met wie hij tien jaar geleden bijna was getrouwd.

Sinds Katherine Palmer het huwelijksaanzoek van de enige jongen van wie ze ooit heeft gehouden afwees, wijdt ze zich – samen met Eliza Southerland – met hart en ziel aan de zorg voor in de steek gelaten kinderen. Eliza, zelf een buitenechtelijk kind en van gemengde afkomst, weet als geen ander hoe het is als je in de maatschappij niet meetelt. De zwijgzame Jonah die plotseling bij haar op de stoep staat, intrigeert haar. Hij is moedig en vriendelijk, maar hij draagt ook geheimen met zich mee.

Als de twee Horsemen een gerucht opvangen over vermiste kinderen, besluiten ze op onderzoek uit te gaan. Als Katherine en Eliza vast van plan blijken hun steentje bij te dragen aan het onthullen van de waarheid, gaan liefde en gevaar al snel hand in hand …

Recht uit het hart is deel 2 van de serie Hanger’s Horsemen.

2 recensies/beoordelingen van Recht uit het hart

  1. Ineke Verbakel

    Ineke Verbakel

  2. ME

    Marlies

    Zo’n ontzettend mooi boek. Boeit je vanaf het begin. Het begint gelijk spannend en er blijven spannende dingen gebeuren. Zo mooi hoe kinderen worden opgevangen, wat liefde met de mens doet. Wel goed om eerst het eerste deel te lezen en daarna dit boek. Eerste deel js net zo fantastisch.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.027 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.