# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Reis naar Queensland

Bonnie Leon

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter !

Zoek en bestel via

Beschrijving

Beide vrouwen keken naar een bruin vogeltje dat op de vensterbank was geland. De wind speelde met zijn veren. Een paar seconde later vloog het weg. Callie aarzelde. ‘Denkt u dat het vogeltje zal terugkomen mevrouw? Rebecca keek naar de lege vensterbank: ‘Nee, zei ze, het hoort hier niet thuis.

Rebecca Williams groeit op in de bruisende stad Boston, eind 19e eeuw. Ze ontwikkelt zich tot een zelfbewuste, intelligente vrouw met een sterke wil. Als haar vader plotseling overlijdt, blijft ze achter zonder geld en bezit. Ze wordt voor de keus gesteld gezelschapsdame te worden of te trouwen met Daniël Thornton, een man die ze nauwelijks kent. Hij heeft met zijn vader een ranch in Douloo, Australië. Rebecca’s verlangen naar avontuur doet haar besluiten met hem trouwen. Helaas blijkt Douloo een kaal onherbergzaam gebied te zijn waar niets te beleven valt. Bovendien is haar schoonvader een autoritair heerschap die Rebecca’s verlangen naar een beetje zelfstandigheid steeds de kop indrukt.

De twijfel slaat toe bij Rebecca. Heeft ze de juiste keus gemaakt? Zal ze leren om van haar man en familie te houden? Of wordt het tijd om haar hart te volgen?

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Reis naar Queensland”