# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Relationship goals

Michael Todd

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 3 april 2023
Jaar: 2023
Uitgever: Ark Media

Beschrijving

Mark Todd, is een populaire voorganger en geeft een bijbels tegengeluid in de huidige maatschappij van oppervlakkige relaties met het boek relationships goals, gezonde doelen voor daten, huwelijk en seks.

Je scrolt langs foto’s van gelukkige stelletjes en denkt: dat wil ik ook! Maar als je inzoomt, ontdek je dat die plaatjes niet het hele verhaal vertellen. Hoe ziet een echt goede relatie er eigenlijk uit? En hoe kun je die krijgen?

Michael Todd beantwoordt relevante vragen zoals:

* Wat is het verschil tussen zomaar wat daten en doelbewust daten?
* Wat zegt de Bijbel over seks? (Dat is spannender dan je denkt.)
* Waarom zijn de beste vriendschappen die waarin God centraal staat?

Of je nu getrouwd bent, in een ingewikkelde relatie zit, of vrijgezel bent, als je de juiste doelen stelt, zul je vinden waar je diep vanbinnen naar op zoekt bent. God blijkt namelijk de beste richting aan te geven voor relaties. Waarom zou je met minder genoegen nemen?

Mike Todd weet als geen ander de generatie van nu te bereiken. Ik ken hem van zijn krachtige preken, zijn geweldige muziek, maar vooral van dit boek Relationship Goals: een aanrader voor een ieder die intentioneel wil zijn in relaties.
– Shelton Telesford, spreker EO-jongerendag 2022

Michael Todd is een jonge voorganger, die in de VS bekend is geworden door zijn prekenserie Relationship goals, die binnen korte tijd miljoenen views kreeg. Todd wil in een cultuur van Tinder, onenightstands en oppervlakkige relaties een bijbels tegengeluid bieden. Het is zijn missie om Christus centraal te stellen in relaties, in de wijk waar hij werkt en in de wereld. In de zomer verwacht: de vertaling van Todds boek Crazy Faith.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Relationship goals”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.089 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.