# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Retour afzender

Henrieke Grandia

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2017
Uitgever: Ark Media
Categorie:

Beschrijving

Retour afzender is een indringende roman over diepe liefde en verwijdering, over lijden en schuld, over onvermogen en hoop. Van de Nederlandse auteur Henrieke Grandia.

Het verlangen is als een knaagdier dat telkens kleine schraapsels meeneemt. Als ik het niet stop, zal het me doden. Ik duw met mijn ene arm tegen mijn borst, daar doet het pijn. Daar schrijnt de heimwee. Het kriebelt tegelijk. Elke dag wordt het er een beetje leger. Op een dag zal ik uitgehold zijn. Ik duw me met mijn andere arm wat omhoog van het matras en stut mijn hoofd in mijn hand zodat ik half zittend naar David kan kijken. Hij slaapt. Hij ademt zwaar en diep. Voorzichtig pak ik zijn hand en druk er een kus op. ‘Het spijt me, David,’ fluister ik, ‘maar ik moet bij je weg.’

Auteur Henrieke Grandia over voor wie ze dit boek geschreven heeft:
Voor iedereen die het wel eens ingewikkeld vindt om aandacht te verdelen, om om te gaan met verwachtingen en maatschappelijke druk. Voor iedereen die geloofsvragen heeft of schroom heeft richting God. Voor iedereen die waarde hecht aan relaties en tegelijkertijd weet hoe complex deze kunnen zijn.

1 recensie/beoordeling van Retour afzender

  1. j.reinink

    prachtig boek lezen is mijn hobby en weinig christelijke schrijfers die zo goed kunnen verwoorden hoe een leven kan lopen, alleen het einde van het boek loopt wel erg goed af ik denk dat dat in het echt wel een stuk gecompliceerder zou zijn maar daar gaat het ook eigenlijk niet om je leest het boek in een adem uit echt heel knap geschreven. Hoop dat er meer boeken komen. Lang niet zo n goed boek gelezen.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.