# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

De roos uit Winslow Street

Elizabeth Camden

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2017
Uitgever: Het Zoeklicht

Beschrijving

Blijft ze trouw aan haar familie, of volgt ze haar hart en vertrouwt ze de man wiens intenties en karakter niet bepaald betrouwbaar lijken te zijn?

Als Libby Sawyer en haar vader terugkomen van een verblijf in hun zomerhuis, komen ze tot de ontdekking dat hun huis, dat al decennialang in de familie is, wordt bewoond door een stel vreemdelingen. Al snel blijkt dat weduwnaar Michael Dobrescu zijn familie vanuit Roemenië naar het stadje Colden, Massachusetts heeft gebracht met maar één doel: het huis dat hem lang geleden bij testament is vermaakt voor hem en zijn familie opeisen. Aangezien geen van beide partijen van plan is hun recht op het huis op te geven, ontstaat er een felle juridische strijd.

Wanneer er belangrijke documenten uit het huis verdwijnen, verdenkt Libby Michael ervan dat hij de schuldige is. Vastbesloten om de waarheid omtrent de gestolen papieren te achterhalen, gaat Libby op onderzoek uit, maar het enige wat ze ontdekt zijn nog meer raadsels rond Michael en zijn familie.

Ondanks de rivaliteit tussen beiden merkt Libby dat ze gevoelens begint te koesteren voor de man met zijn geheimzinnige verleden, en het lijkt wederzijds. Maar als de uitspraak van het hof aangaande het huis dichterbij komt en Michaels geheimzinnige verleden steeds meer aan het licht komt, wordt Libby’s loyaliteit op de proef gesteld en komt ze voor een onmogelijke keuze te staan…

‘Camden heeft een fenomenale historische roman geschreven.’ – Historical Novels Review

‘Deze roman combineert een spannend plot met een levendig, onvoorspelbaar liefdesverhaal.’ – Libraries Alive

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “De roos uit Winslow Street”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.