# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Scherven van geluk

Kim Vogel Sawyer

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Beth Quinn woont alweer een tijdje in de mennonitische gemeenschap in Sommerfeld. Haar moeder Marie omarmt het eenvoudige bestaan en geniet van het familieleven, maar kunstenares Beth voelt zich een buitenstaander. De manier waarop zij haar glas-in-loodatelier runt, zorgt voor scheve blikken in de gemeenschap: Beths handelsgeest strookt immers niet met het mennonitische beeld van de ideale vrouw.

Met twee mannen die strijden om haar aandacht, bevindt Beth zich bovendien op een tweesprong in haar leven: ze wil op eigen benen staan, maar verlangt ook naar iemand bij wie ze steun kan vinden. Andrew, lid van de gemeenschap, is haar rechterhand in het atelier. En Sean, wiens vader een bedrijf leidt dat kerken bouwt, lijkt geïnteresseerd in meer dan een zakenrelatie.

Terwijl Beth met gekleurd glas de mooiste vensters in elkaar zet, vraagt ze zich af hoe ze haar eigen bestaan inhoud moet geven. Zoekt ze leiding bij God – of trekt ze haar eigen plan, met als gevolg dat zij scherven blijft rapen?

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Scherven van geluk”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.