# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Single in de kerk

mythes & mogelijkheden

Aukelien van Abbema

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 18 december 2019
Thema: Relaties
Jaar: 2019
Uitgever: Brave New Books

Beschrijving

Single in de kerk gaat over de plaats van singles in de kerk. Zijn ze volwaardige leden? En zo nee, hoe komt dat, en wat is er aan te doen? En wat als ze een relatie willen, is er dan voldoende relatie onderwijs voor hen of is dat er alleen voor degenen die getrouwd zijn?
Dit is een provocatief en uitdagend boek dat hard nodig is in onze kerken. Ik vond vooral de mix van bijbelse reflectie, psychologische inzichten en diepgaande nuchterheid geweldig. Dat is ook kenmerkend voor al Aukeliens werk in schrijven en spreken. Je hoeft het niet met alles eens te zijn, maar daar gaat het juist om. Als christenen moeten we samen worstelen met wat het betekent om single te zijn in de kerk’. – Revd. Canon Dr. Adrian Chatfield, tutor Cambridge University
Aukelien van Abbema is GZ-psycholoog, spreker en schrijver. Eerder verscheen haar boek Zinvol Daten, over de zoektocht naar een partner. Ze heeft een master in psychologie en een master in christelijke filosofie. Daarnaast is ze opgeleid tot Emotionally Focussed Couples Counsellor (EFT-therapeut). Ze woont met man en kinderen in Ashford, in Kent (U.K.).

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Single in de kerk”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.107 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.