# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Spaans vuur

Noel Hynd

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2010

Beschrijving

Een kunstwerkje dat ooit de grote Michelangelo inspireerde, dreigt de inzet te worden van een internationaal conflict zonder weerga. Niet alleen vele miljoenen, maar ook vele mensenlevens staan op het spel.

Als geheim agente Alexandra LaDuca in Madrid van de trein stapt, raakt ze verwikkeld in een merkwaardige zaak die al gauw alle angstwekkende proporties aanneemt.
In een ontdooiende Alpengletsjer wordt het lichaam van een Chinees staatsburger gevonden. Net als Alexandra was hij op zoek naar een gestolen kunstwerk: een klein beeldje dat de Piëta van Malta wordt genoemd en waarop Michelangelo waarschijnlijk zijn grote werk baseerde. Er blijken meer mensen te zijn die letterlijk alles zullen doen om dit werk in handen te krijgen.
Terwijl Alex en haar mysterieuze nieuwe partner zich een weg banen door een web van intriges, gevaar en verraad, wordt de lezer meegesleurd in een fascinerende reis door de moderne wereld van spionnen, terroristen, kunstdieven en meedogenloze moordenaars.

Een ijzersterke thriller over kunst, religie en internationale complotten.

Noel Hynd is een veelgeprezen auteur van thrillers waarvan er wereldwijd miljoenen verkocht zijn. Bij Mozaïek verscheen eerder van hem de succesvolle thriller Koud vuur.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Spaans vuur”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.