# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Stergetuige

Rachel Dylan

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 4 juni 2019
Jaar: 2019
Uitgever: KokBoekencentrum

Beschrijving

“Stergetuige’ van Rachel Dylan is een juridische thriller, waarin aanklaagster Sophie Dawson onverwachts getuige is van een dubbele moord. Wie kan ze nog vertrouwen na alle bedreigingen?
De wereld van Sophie Dawson staat op z’n kop nadat zij als enige getuige is geweest van een dubbele moord door een bende. Sophie krijgt een bodyguard toegewezen, Cooper Knight, maar door alle bedreigingen weten Sophie en Cooper al snel niet meer wie ze wel en niet kunnen vertrouwen. Sophie is vastberaden om te vechten voor gerechtigheid. Kan Cooper zich, ondanks de aantrekkingskracht tussen hen, focussen op het beschermen van Sophie, zodat zij haar zoektocht naar de waarheid kan voortzetten?
Rachel Dylan heeft al meerdere juridische thrillers op haar naam staan, waaronder “Fataal bewijs’.

1 recensie/beoordeling van Stergetuige

  1. Tiny Kaasjager

    Tiny Kaasjager

    Woh. Wat een mooi boek was het. Ik heb van begin tot het einde er heel erg van genoten. Het is ook leuk dat je de personages van de andere twee boeken er ook weer in zitten. Als je van een spannend boek houdt met een romantisch accent erin dan moet je dit zeker lezen. Ook mooi dat het geloof er in komt. Sommige boeken waarin het geloof een rol speelt, krijgen de christenen bijna geen tegenslag in hun leven. Nou dit boek vertelt je heel wat anders. In dit verhaal krijgen christenen tegenslagen te verwerken. Dit boek is echt een aanrader net als de andere twee boeken in de serie.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.092 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.